Zpráva z utkání - Dorost vs Fr.Lázně

08.12.2011 19:41

ZPRÁVA O UTKÁNÍ

 

Mistrovský zápas                       Datum :  30.10. 2011

 

Hřiště :  Fr. Lázně – přírodní tráva, 2x45´

 

 

FC FRANTIŠKOVY LÁZNĚ    -   SPARTAK dorost     3 : 0 (0 : 0)

 

                                                                        Vondrys

Hron    De Stefanis    Tuschinovschi    Čada

     Švejnoha    Návrátil    Zázrivec    Mich. Skurcoňák

 Chlebuš(85.´Škopek)          Vejvoda(55.Mir. Skurcoňák)

 

Připraveni : Jarmar, Studnička, Lankaš  (Chyběli : Suchý, Gábor)

 

Branky :    55.´ 1:0, 85.´ 2:0, 87.´ 3:0

 

           

 

        Úvod zápasu byl ze strany obou mužstev plný nepřesností, ale postupem času jsme získávali převahu. Vyvrcholením naší snahy byla vyložená šance kdy Vojta Švejnoha, sám před brankářem, přestřelil bránu. Za zmínku ještě stojí pěkná střela F. Zázrivce a několik závarů před brankou domácích. Františkovy Lázně jsme do žádné vážnější šance nepustili a tak poločasový výsledek 0:0 byl spíše obrazem naší nepřesné a nedůrazné koncovky.

        Na začátku druhé půle jsme nechali soupeřova hráče vystřelit z hranice šestnáctky, ten krásně zavěsil a domácí se ujali vedení 1:0. Zbytek druhého poločasu jsme se pokoušeli o vyrovnání, ale soupeř naše útoky zastavoval, někdy i za cenu přehnaně tvrdé hry. Přesto se do šance dostal Ondra Chlebuš, ale jen nastřelil brankáře domácích. Postupem času jsme přeskupili řady a hráli útočně až na samé hraně rizika, čehož soupeř využil a v posledních pěti minutách nás potrestal dvěma góly z brejkových akcí.

      Z tohoto zápasu se dalo vytěžit víc, kdyby se naši hráči soustředili více na hru, než na dohadování se se spoluhráči, protihráči, rozhodčím  a někdy i diváky.