Tisk - odkazy na zápas A-mužů s N.Sedlem

08.10.2012 09:14

Zdroj: Sokolovský deník

Nové Sedlo - Svěřenci Štěpána Dubaje mají další tři body a v tabulce jsou již na druhém místě

 

Utkání v Novém Sedle ovlivnilo vyloučení domácího Lakatoše hned v samotném úvodu duelu. Přesto domácí dokázali i v deseti odpovědět na branku zkušeného matadora Jiřího Drobného ze začátku druhého poločasu a rychle srovnat stav.

Hostům vrátil vedení v 63. minutě Zázrivec. Drama potom přinesly poslední minuty utkání. Domácí šanci zmařil skvělým zákrokem golman Plaček, vzápětí se Novosedelští dožadovali odpískaní pokutového kopu za ruku hostujího hráče. Neuspěli a z protiútoku inkasovali potřetí. Poté ještě dokázali snížit na 2:3, ale na víc už jim nezbyl čas.

BU Nové Sedlo - Spartak H. Slavkov 2:3 (0:0)
Branky: Kovařík František, Škarda Filip - Drobný Jiří, Hanžlík Martin, Zázrivec František.

Rozhodčí:Cvrk Miroslav, Melničuk Vladimír, Balhar Ivan. Delegát:Vošmik Václav.

ČK:Lakatoš Eduard, Hányš Roman - Knaf Petr

Zdroj: Web Baníku N.Sedlo

BU Nové Sedlo - Spartak Horní Slavkov 2:3 (0:0)

Branky:  0:1 48. minuta, 1:1 51. min. Kovařík (Rychna), 1:2 64. min., 1:3 88. min., 2:3 90. min. Škarda

Sestava: 1. Pelech, 2. Hányš, 3. Vostrý, 4. Šebl, 5. Kubelka, 6. Sattler, 7. Müller, 8.Lakatoš, 9. Karásek, 10. Kovařík, 11. Rychna.

Střídání: 46. minuta Vican místo Šebla, 64 min. Werner místo Kubelky, 67. min. Škarda místo Sattlera. Ještě připraveni Metlička,Koudele a Rychna R.

Červené karty: 1. minuta Lakatoš, 83. minuta Hányš a hostující hráč Knaft.

Dnes jsem se rozhodl zápas zhodnotit já. Do utkání jsme nevstoupili dobře a hned v 1. minutě obdržel po faulu červenou kartu Lakatoš. Dle mého názoru velmi přísná červená karta, ale chyby byla jinde, že se to nepřerušilo na hostující půlce, ale to si můžeme říkat pořád. Takže jsme museli odehrát celé utkání v deseti lidech. I přesto jsme si v první půlce vypracovali nějaké šance a je škoda, že jsme je nevyužili hlavně tu největší Robertem Sattlerem. Za zmínku stojí i našich nejméně 10 špatně kopnutých rohů. Podotýkám, že jsme si je vypracovali v deseti a hosty přehrávali.

Do druhého poločasu jsme vstoupili špatně a hned v úvodu dostali branku, jenže jsme se nepoložili a vzápětí vyrovnali. Pak jsme hráli dobře, ale nepřidali gól, pouze jsme nastřelili břevno hostující branky. V 64. minutě jsme nepohlídali standardní situaci a hosté šli znovu do vedení. V deseti jsme se tlačili do vyrovnání, ale naše šance nebyly využité a to je škoda. Hosté pak v závěru z brejku zvýšili vedení a my už jen kosmeticky upravili skóre brankou Škardy.

Za dnešní výkon musím všechny pochválit a poděkovat. Pokud budete hrát jako dnes, tak výsledky přijdou, ale má to háček nesmí proti nám hrát i pan rozhodčí. Je to jen můj názor a já se za něj nestydím, a tak se vyjadřuji směrem k rozhodčímu Cvrkovi. O nesprávně udělené červené kartě Lakatošovi, kdy akci předcházel i ofsajd hostů už jsem psal, ale další vyloučení Hanyše prý po vzájemné potyčce jsem nepochopil. Pokud by chtěl být objektivní, tak v té situaci měl udělit 4 červené pro hostujícího brankáře a Romana a pak za potyčku mezi Filipem a hostujícím Knapfem.
Pan Cvrk sice udělil celkem 3 červené karty a hra se nejméně na 3 minuty zastavila a ještě k tomu byl ošetřovaný hostující brankář také nejméně 3 minuty, jenže se nastavila jen jedna minuta. To, že hosté udělali v prvním poločase jeden hrubý faul a deset faulů, za které se udělují žluté karty, ale nedostali ani jedinou. Už proto si myslím, že měl jiný metr a dost nám ublížil. Ne že Lakatoš a Hányš nebudou moc nastoupit v nadcházejícím utkání a budou čekat na výši trestu, ale přišli jsme i o další důležité body. Jsem rozhodnutý proti tomu bojovat a nenechám na naše hřiště a na naše jakékoliv mužstvo už nikdy v budoucnu rozhodčího Cvrka pískat.

Nechtěl jsem být sprostý, a tak jsem to napsal slušně, ale i teď 12 hodin po utkání mám zlost, že bych něco rozbil a nebo někoho nakopal, ale to si stejně nepomůžu a klukům to ztracené body nevrátí.