Překvapení se bohužel (ne)konalo!

28.04.2014 09:36

A muži

Do Slavkova tentokrát přijel velmi kvalitní soupeř z Březové. A o své kvalitě přesvědčil hned v úvodu utkání, kdy šel do rychlého vedení 2:0. Další gól už v první půli nepadl. V druhé půli se spartakovští soupeři herně vyrovnali a svou snahu a bojovnost proměnili ve dva góly, když se prosadili spíše sváteční střelci. Nejprve to byl Jan Nemček, který povedenou střelou z hranice vápna rozvlnil soupeřovu síť a po té přesně pálil Petr Knaf ke kterému se dostal balón po rohovém kopu. Bohužel jednu branku přidal i soupeř a tak se překvapení nekonalo. Všechny tři body si odvezla Březová.
 
H.Slavkov Březová 2:3 (0:2)    
Branky: Knaf Petr, Němček Jan

 

B muži

Spartakovské Béčko předvádí na jaře velmi nevyrovnané výkony a potvrdilo to i v sobotním derby v Krásně. Po velmi dobrém a poctivě odbojovaném utkání v minulém kole v Kynšperku předvedli tentokrát spartakovští borci přesný opak. Žádný pohyb, bojovnost a už vůbec né, fotbalovost. Za celý zápas nepředvedli jediný povedený fotbalový moment, natož pak gólovou šanci. Krásenští hráči předčili spartakovské ve všech ohledech a trochu překvapivě, ale naprosto zaslouženě vyhráli 3:0. 
 
Krásno H.Slavkov B 3:0 (2:0)

Dorost

Dorost v tomto kole přivítal doma soupeře z Mariánských Lázní. Byl to celkem vyrovnaný zápas na jehož konci se z výhry radovali hráči Spartaku. V první půli za Spartak skóroval dvakrát David Légr, jednou se prosadil také soupeř a tak poločas skončil 2:1. V druhé půli přidal Spartak dva góly o které se postarali Unger s Hlinkou. Na konci zápasu se ještě jednou prosadil soupeř a upravil tak na konečných 4:2. Pochvalu si zaslouží Kamil Vildumetz který předvádí stabilně kvalitní výkony a výborné zákroky.

H.Slavkov Mar.Lázně 4:2 (2:1) 40  
Branky: Legr David 2, Hlinka Martin, Unger Daniel