Áčko vedení neudrželo, Béčko otočilo zápas

05.05.2014 13:10

A muži

Spartakovští vyjížděli v sobotu k velmi důležitému utkání, se sousedním týmem z tabulky, do Lomnice. Po vyrovnaném poločase 1:1 to byl Spartak kdo šel do vedení 3:1, bohužel se dvoubrankový náskok nepodařilo udržet a o vítězi a bodu navíc musely rozhodnout až penalty. Ty, na jaře poprvé, vyšly lépe našim borcům  a ti si tak mohli připsat dva body do tabulky, ve které jsou aktuálně na 11. místě.

  Lomnice H.Slavkov 3:3 (1:1) 30 PK 2:3
Branky: Drobný Jiří 2, Hlinka Martin

 

B muži

Pro béčko nezačal zápas v Jindřichovicích vůbec dobře, když soupeř v podstatě z 1. útoku šel do vedení 1:0. Aby toho nebylo málo, po několika neproměněných tutovkách Spartaku, přidal soupeř druhý gól. Naštěstí to tým nepoložilo. Ten naopak pokračoval v kvalitní hře a ještě do poločasu skóre a zápas otočil na konečných 3:2 pro Spartak. První gól našich vstřelil Křemen k němuž se dostal balón po závaru ve vápně. Druhý gól, po pohledné akci, přidal Řepka a třetím gólem z penalty završil obrat Petr Drobný.
 
  Jindřichovice H.Slavkov B 2:3 (2:3) 40  
Branky: Řepka Michal, Drobný Petr, Křemen Martin

Sestava: Studnička - Stanko, Šimon, Kolář, Novotný - Sipl, Jonáš, Unger, Křemen - Drobný P., Řepka

Náhradníci: Terek, Valta N., Kreisinger

Trenér: Valta N.

 

Dorost

U dorostu se bohužel opět projevila hráčská nedisciplinovanost, když se na sraz před odjezdem k utkání proti Hvězdě Cheb dostavilo pouze sedm hráčů. S tímto počtem se sice dá nastoupit k utkání, ale těžko uhrát nějaký slušný výsledek a už vůbec ne si zahrát fotbal. Hráči, kteří se bez řádného omluvení nedostavili k utkání, by si měli uvědomit, že svým jednáním ubližují především ostatním, poctivým spoluhráčům, to jest svým KAMARÁDŮM!!! Tito nezodpovědní jedinci by se měli nad sebou zamyslet a nekazit svým počínáním chuť k fotbalu ostatní klukům!!!
 
  Hvězda Cheb H.Slavkov 8:1 (3:0)    
Branky: Legr David