Áčko tentokrát nebodovalo

22.04.2014 09:45

A muži

Spartakovské Áčko vyjíždělo v sobotu k rannímu zápasu do Nejdku. Tato hrací doba Spartaku očividně nesvědčí. Se soupeřem zvládli držet krok pouze v první půli, ve které mu povolili pouze jeden gól, poločas 1:0. Na začátku druhé půle se podařilo Spartaku pěkným gólem T. Kubíka vyrovnat, ale pak už hrál a hlavně skóroval pouze soupeř. V tabulce Spartak klesl o jedno místo a s 19 body je aktuálně na 11. místě, pouze o bod před 12. Lomnicí a 13. Citicemi
 
Nejdek H.Slavkov 5:1 (1:0)    
Branky: Kubík Tomáš

B muži

Spartak nastoupil k zápasu v Kynšperku proti místnímu béčku ve slepené sestavě, s áčkovým brankářem Plačkem v útoku a hlavně bez jediného náhradníka. Zato tým soupeře, ve kterém byli samí mladí běhaví hráči, budil respekt. Ovšem díky poctivému a dobrému výkonu všech hráčů, kde je nutno vyzdvihnout především brankáře Studničku, zkušené stoperské duo Čepička - Novotný a v neposlední řadě netypického útočníka Plačka, neskončil tento zápas debaklem Spartaku. Utkání, ve kterém se rozhodně nehrál pohledný fotbal, byl to spíše urputný boj, skončilo po 90ti minutách remízou 1:1. V první půli branka nepadla. Na začátku druhé půle šel do vedení soupeř a 15 minut před koncem srovnával Plaček. Následoval dlouhý penaltový rozstřel, v němž proměňovali všichni hráči a až do osmé série, kdy Studnička soupeřovu penaltu zneškodnil. Spartak vyhrál 8:7 a připsal si bod navíc. V tabulce se Béčko drží na 4. místě a na třetí Jindřichovice ztrácí 2 body.

Kynšperk B H.Slavkov B 1:1 (0:0) 50 PK 7:8
Branky: Plaček Martin

Sestava: Studnička - Kreisinger, Čepička, Novotný, Beer M. - Stanko, Křemen, Jonáš, Terek - Drobný P., Plaček

Trenér: Valta N.

 

Doprost

Dorost odehrál na domácím  hřišti vyrovnaný zápas s Aší. Bohužel díky gólu v závěru utkání se nakonec z výhry 3:2 radoval soupeř. Za Spartak skóroval David Légr. Své dva góly rozložil do obou poločasů. Bodová ztráta posunula dorost v tabulce o jednu pozici dolu na 7. místo.
 
H.Slavkov 2:3 (1:1)    
Branky: Legr David 2