Tři body přivezli pouze žáci

22.09.2014 10:57

A muži

Spartak vyjížděl v neděli do Kynšperku, což je letošní nováček v krajském přeboru. Byli to sice spartakovští, kdo šel do rychlého vedení 1:0, ale to byl jediný lepší okamžik našich hráčů. Hra se jim vůbec nedařila a už do poločasu byl stav 4:1 v náš neprospěch. V druhé půli, po nejistém výkonu hlavního rozhodčího, navíc obdrželi naši hráči 2 červené karty. 
 
  Kynšperk H.Slavkov 5:2 (4:1)    
Branky:Němček Michal, Křemen Martin; Rozhodčí: Hanilec Přemysl, Hlavatý Josef, Štrincl Petr; Delegát: Novotný Josef; ČK: Svůra Michal - Němček Michal, Zázrivec František

 

B muži

Béčko hrálo v sobotu v Chodově, kde se mu dlouhodobě nedaří. Ani tentokrát tomu bohužel nebylo jinak. Po dvaceti minutách prohrával Spartak 0:3 a bylo v podstatě po zápase. V druhé půli se spartakovští snažili s nepříznivým stavem ještě něco udělat, ale bohužel se jim podařilo vstřelit víc než jeden gól.
 
Chodov B H.Slavkov B 3:1 (3:0) 60  
Branky: Jesipčuk Radek, Žižka Ondřej, Štěrba Jiří - Křemen Martin; 
Sestava: Plaček - Stanko, Uhrin, Šimon, Kolář(46. Beer M.) - Terek(46. Nemček J.), Jonáš, Křemen, Sipl - Heřman(46. Unger Š.), Čada
 
Náhradník: Kreisinger
 
Trenér: Drobný J.
 

Žáci

Žáci, po středečním vloženém kole kdy prohráli doma s Vojkovice/Kyselka, hráli o víkendu v Jáchymově. V tomto utkání se jim vedlo o poznání lépe a jsou tak jediní, kdo přivezl do Slavkova 3 body.
 
  H.Slavkov Vojkovice/Kyselka 1:5 (1:3) 15  
Branky: Navrátil Patrik
Jáchymov H.Slavkov 1:8 (0:4)    
Branky: Šlajs Martin 6, Navrátil Patrik, Ruta Richard;