Spartak potvrdil dobrou formu výhrou 4:2

31.03.2014 10:33

A muži

Po slibném výkonu v minulém kole čekal hráče Spartaku boj o 3 důležité body ve hře o záchranu na domácím hřišti proti FC Cheb. Naši borci předvedli opět velmi dobrý výkon a všechny 3 body zůstali doma. A to i přes to, že zápas pro ně nezačal nejlépe. Jako první šel totiž do vedení soupeř. Naštěstí naši hráči nepolevili ve své hře a ještě do poločasu se jim podařilo srovnat gólem L. Šeredy na 1:1. Druhý poločas začal z našeho pohledu o dost lépe. Už po 4 minutách, po pěkné akci kterou zakončoval Skurcoňák, šel Spartak do vedení 2:1. V dalším průběhu hry hrozil Spartak především z brejků, ze kterých vytěžil dva góly. V 70. minutě to byl Šereda, který svým druhým gólem zvyšoval na 3:1 a krátce na to, v 74. minutě dával J. Drobný na 4:1. Tento hráč byl i smutným hrdinou, když si v 80. minutě, po rohu soupeře a následném závaru v malém vápně, srazil balón do vlastní sítě a upravil tak skóre na konečných 4:2.

  H.Slavkov FC Cheb 4:2 (1:1)    
Branky: Šereda Lukáš 2, Drobný Jiří, Skurcoňák Michal

Sestava: Plaček - Destefanis, Knaf, Kubík, Légr - Šereda,Drobný J., Hlinka M., Skurcoňák - Chmelík, Nemček M.

Náhradníci: Studnička, Nemček J., Čada, Pikal, Husák

Trenér: Ing. Petr Götzl

Foto z tohoto zápasu naleznete ZDE


B muži

Pro hráče spartakovského béčka byl domácí zápas proti Krajkové, která vede tabulku OP, velmi ostrým startem jarní soutěže. Naši hráči se ovšem kvalitního soupeře nezalekli a díky bojovnému a poctivému výkonu zvítězili 2:0. První gól vsítil Roman Sipl po přihrávce ze standardní situace, kterou rychle a hlavně chytře rozehrál Petr Drobný. Druhý gól skončil v síti soupeře po hlavičce střídajícího Alexandra Tereka, kterému přesným centrem posadil balón na hlavu Roman Sipl.

  H.Slavkov B Krajková 2:0 (0:0) 50  
Branky: Sipl Roman, Terek Alexandr

Sestava: Studnička - Beer M., Šimon, Nemček J., Stanko (C) - Sipl, Křemen, Jonáš, Šereda - Drobný P., Čada

Náhradníci: Terek, Valta N., Kreisinger

Trenér: Valta Norbert

Foto z tohoto zápasu naleznete ZDE

 

Dorost

Dorost bohužel na výkony svých starších spoluhráčů nenavázal a první jarní zápas zaslouženě prohrál. Pokud se hráči nad sebou zamyslí můžeme doufat, že se jim v dalších zápasech povede lépe.
 
H.Slavkov FC Cheb/Lipová 1:6 (0:4)    
Branky: Legr David

Foto z tohoto zápasu naleznete ZDE

Žáci

Žáci navázali na své výkony z podzimní části a svůj první jarní zápas s přehledem zvládli. Po prvním vyrovnaném a bojovném poločase, který jsme vyhráli v poměru 2:0, již v druhém poločase náš tým na hřišti jasně dominoval. Určitě lze vyzvednou opory týmu jako je Horvát M., Deme D. a Bari M.
  H.Slavkov Lomnice 8:0 (5:0) 15  
Branky: Horváth Marek 5, Vedana Marcel 2, Deme Daniel
Foto z tohoto zápasu naleznete ZDE