Spartak je před posledním kolem na 12. místě

09.06.2014 09:48

A muži

Spartak v závěrečné fázi soutěže bojuje především se sestavou. Trenér Götzl má poslední tři kola velmi těžkou situaci. Postrádá především zraněného J. Drobného a omlouvají se mu i další hráči ze základní sestavy, kteří odjíždějí na dovolené a podobně. Ne jinak tomu bylo i před sobotním zápasem v Ostrově kde spartakovští prohráli 1:5. Před posledním kolem je Spartak na 12. místě ze kterého už se propadnout nemůže. O tom, zda to bude stačit na záchranu, nebo na baráž, rozhodnou až výsledky v ostatních soutěžích a počet týmů postupujících do Divize.
 
  Ostrov H.Slavkov 5:1 (2:1)

 

B muži

Zápas v Kraslicích nezačal pro Spartak vůbec dobře, v sedmé minutě totiž prohrával 0:2. Hráči to však nepoložili a za nedlouho se jim podařilo srovnat na 2:2. První gól Spartaku vstřelil hlavičkující Řepka k němuž prodloužil balón z rohu Sipl. Druhý gól vstřelil P. Drobný po přihrávce Tereka. Bohužel těsně před poločasovým hvizdem šly opět do vedení Kraslice 3:2. V druhé půli pokračovali krasličtí ve své ofenzívní hře, která naštěstí končila na dobře hrající spartakovské obraně, nebo vše hasil výborně chytající Kamil Vildumetz. Přibližně v 70. minutě rozehrával přímí kop Ungr na jeho centr si naběhl P. Drobný a těsně před brankářem prodloužil balón hlavou do sítě. Srovnáno na 3:3. Tím gólová přestřelka nekončila. V 82. minutě Spartak znovu prohrával, ovšem hned po rozehrání, z následného útoku vstřelil svůj 3. gól výborně hrající Petr Drobný. Zápas skončil remízou 4:4 a o bodu navíc rozhodoval neméně napínavý penaltový rozstřel, ve kterém se vystřídalo všech 11 hráčů na obou stranách a rozhodlo se až ve 12. sérii. Spartak je aktuálně na 3. místě s 50-ti body. (V oficiální tabulce nebyl ještě připočítán bod za penalty)
 
  Kraslice H.Slavkov B 4:4 (3:2) 90 PK 9:10
Branky: Drobný Petr 3, Řepka Michal

Sestava: Vildumetz - Stanko (C), Ungr, Thien Long Gho, Kreisinger (50. Valta N.) - Prágr, Křemen (10. Řepka), Jonáš, Sipl - Drobný P., Terek

Trenér: Valta N.

 

Žáci

Žáci pokračují ve svých vinikajících výkonech. Nejprve si ve středu poradily doma se soupeřem z Královského Poříčí 7:1 a v sobotu přivezli tři body z Kraslic, kde zvítězily 5:3.
 
  H.Slavkov Kr.Poříčí 7:1 (3:0) 25  
Branky: Horváth Marek 3, Vedana Marcel 2, Navrátil Patrik, Straka Daniel 
  Kraslice H.Slavkov 3:5 (1:2) 40  
Branky:  Navrátil Patrik 2, Horváth Marek 2, Vedana Marcel