Sobotní zápas nabídl parádní souboj brankářů

15.09.2014 09:58

A muži

Jak již titulek napovídá, sobotní utkání proti Královskému Poříčí bylo soubojem dvou skvělých brankářů, ze kterého vyšel jako vítěz náš Martin Plaček, jenž zneškodnil všechny soupeřovy loženky a udržel tak čisté konto. Naopak soupeřův, jinak také vynikající brankář, 3x kapituloval, když síť za jeho zády rozvlnil nejprve Michal Nemček, poté po hrubé chybě stopera Lukáš Šereda a v úplném závěru po parádní akci Milana Půty dával do prázdné brány opět Šereda.
 
  H.Slavkov Kr.Poříčí 3:0 (0:0)    
Branky: Šereda Lukáš 2, Němček Michal;

Sestava: Plaček - Légr, Pazdera T., Nemček J., Hlinka - Zázrivec, Kubík, Půta, Šereda - Nemček M., Chmelík

Náhradníci: Studnička, Prágr, Heřman, Unger D., Uhrin, Knaf

Trenér: Ing. Petr Götzl

 

B muži

V neděli se hrálo derby proti Baníku Krásno okořeněné 1. společným startem v mistrovském utkání otce a syna Ungerových. Spartakovští měli soupeři co vracet a dal se tedy čekat zápas se vším všudy. A očekávání se potvrdilo. Oba týmy začali na 120% hned od úvodního hvizdu. Mírně navrch měl Spartak což také potvrdil poločasovým skóre 2:0. O oba góly se postaral Jirka Pazdera. Nejprve brankáře hostí překvapil chytrou střelou z 20-ti metrů a druhý gól vstřelil ze značky pokutového kopu, jenž byl nařízen po zákroku na něj. Druhá půle už byla vyrovnaná a to i na vstřelené branky. Padla jedna na každé straně. Za Spartak se trefil střídající Čada.
 
H.Slavkov B Krásno 3:1 (2:0) 100  
Branky: Pazdera Jiří 2, Čada Pavel

Sestava: Studnička (46. Vildumetz) - Stanko (C), Uhrin, Kolář, Prágr - Křemen, Skurcoňák (70. Jonáš), Unger Š., Sipl (46. Thien Long Go)- Pazdera J. (46. Čada), Unger D. (60. Heřman)

Trenérsko-poradní team: Novotný, Terek, Čepička

 

Žáci

Žáci si se soupeřem z Kolové poradili s přehledem o čemž svědčí také skóre 7:0, které mohlo být i vyšší, kdyby spartakovští proměnili všechny své gólové šance.
 
  H.Slavkov Kolová 7:0 (4:0)