Záchrana "kraje" zatím nejistá

02.06.2014 10:55

A muži

Spartak si mohl zajistit jistotu setrvání v Krajském přeboru výhrou v domácím utkání s posledním Chodovem. Vytoužené tři body si však spartakovští nepřipsaly, když doplatili především na neproměňování gólových šancí, kterých si za cele utkání vypracovali víc než dost. V závěru utkání navíc Knaf neproměnil nařízenou penaltu a tak zápas skončil remízou 1:1, což je i poločasové skóre. Navíc se našim střelcům nevyvedl ani následný penaltový rozstřel, takže si Spartak do tabulky připsal pouze jeden bod a o záchranu se bude obávat až do posledního kola. Aktuálně je na 11. místě s počtem bodů 25.
 
  H.Slavkov Chodov 1:1 (1:1)   PK 4:5
Branky: Křemen Martin

 

B muži

Do Slavkova zavítal soupeř ze Svatavy se kterým Béčko sehrálo vyrovnaný a pohledný zápas na jehož konci se z výhry 1:0, díky gólu Skurcoňáka, radovali domácí.
 
H.Slavkov B Svatava 1:0 (0:0) 72  
Branky: Skurcoňák Michal

Sestava: Vildumetz - Thien Long Gho (70. Kreisinger), Ungr, Novotný, Stanko (C) - Skurcoňák, Křemen (60. Terek), Jonáš, Sipl - Čepička (85. Valta N.), Drobný P (46. Destefanis).

 

Dorost

Na hře našich dorostenců se bohužel podepisuje úzký kádr hráčů. Stačí absence dvou hráčů a už se velmi obtížně skládá sestava. Tentokrát na tuto skutečnost doplatili v zápase ve Staré Roli, kde prohráli 2:5.
 
St. Role H.Slavkov 5:2 (3:0)    
Branky: Vildumetz Kamil, Vildumetz Tomáš

 

Žáci

Žáci opět demostrovali jasnou převahu vysokou výhrou 17:1 nad Svatavou. Deset branek našeho týmu vstřelil Marek Horvát.
 
  H.Slavkov Svatava 17:1 (5:1) 30  
Branky: Horváth Marek 10, Šlajs Martin 2, Vedana Marcel 2, Navrátil Patrik, Straka Daniel, Ertl Miroslav