A muži důležitý zápas zvládli

07.04.2014 10:18

A muži

Spartakovské áčko čekal nelehký a velmi důležitý zápas se sousedem z tabulky, týmem Fr. Lázní. Navíc díky absenci několika hráčů ze základu a souběhu zápasů Ačka i Béčka v jeden den, neměl trenér vůbec jednoduchou úlohu. Naštěstí tým vede zkušený a ostřílený matador Petr Göetzl, který si i s touto nelehkou situací poradil na jedničku, když na hřiště vyslal jedenáctku hráčů, která vybojovala vítězství 5:2. Gólově zápas otevřel J. Drobný, na 2:0 pro Spartak zvyšoval Chmelík, pak se soupeři podařilo srovnat a na poločasové skóre 2:3 upravil Čada. V druhé půli už střílel góly pouze Spartak. Na 2:4 dával Husák a v závěru utkání penaltu po faulu na Skurcoňáka proměnil J. Drobný a svým druhým gólem zápasové skore také uzavřel. Střelcem soboty a spartakovským srdcařem je mladý Pavel Čada, který ráno odehrál celý zápas za béčko, vstřelil tři góly a odpoledne přidal ještě jeden gól, tentokrát už v sestavě áčka. Doufejme, že nejen jemu, ale i celému Spartaku vydrží taková forma co nejdéle.

  Fr.Lázně H.Slavkov 2:5 (2:3)

Branky: J. Drobný 2, Čada, Husák, Chmelík

 

B muži

Béčko vyjíždělo k venkovnímu utkání v sobotu od 10:15 na Šindelové. Ještě 10:10hod. to vypadalo na kontumační výhru, jelikož soupeř měl v tu dobu k dispozici pouze 5 hráčů. Čekání se na konec vyplatilo. Hráči soupeře se sešli a utkání s cca 20ti minutovým zpožděním začalo. Zápas měl celkem jednoznačný průběh a největším soupeřem hráčů Spartaku byl hlavně terén na hřišti. Poločas skončil 3:1 pro Spartak. Dvakrát se trefil Křemen a jednou Čada. Ten přidal ještě 2 góly v druhé půli.

Šindelová H.Slavkov B 1:5 (1:3)

Branky: Gubčo Ladislav - Čada Pavel 3, Křemen Martin 2

 

Dorost

Dorost tentokrát podal lepší a hlavně zodpovědnější výkon oproti minulému zápasu a dovezl z Fr. Lázní tři body. Zápas se vydařil D. Ungerovi, který se blýskl čtyřmi góly.
 
  Fr.Lázně H.Slavkov 1:7 (0:4)    
Branky: Heller Matěj - Unger Daniel 4, Trojan David, Prágr Jiří, Horváth Marek